Προϊόντα
Αρχική  »    Η Εταιρεία  
Η Εταιρεία
SYNCOM INFORMATION SYSTEMS
Α.Φ.Μ. 050830267  ΔΟΥ: ΡΟΔΟΥ ΑΡ. ΓΕΜΗ: 072005620000
ΑΠ. ΠAΥΛΟΥ 20
85100 ΡΟΔΟΣ
ΤΗΛ. ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2241.066490, 22410.066417
ΤΗΛ. SERVICE 2241.066464
FAX 2241.066478
 

Η SYNCOM Information Systems ιδρύθηκε το 1994 στην Γερμανία, με σκοπό την προώθηση εξαρτημάτων Η/Υ με κύριο βάρος μνήμες, επεξεργαστές, mainboards και hard disks στην γερμανική & Ελληνική αγορά. Το 1997 ιδρύθηκε στη Ρόδο η ατομική επιχείριση SYNCOM Συστήματα Πληροφορικής με τον ίδιο σκοπό. Σύντομα όμως επεκτάθηκε στη προώθηση λιανικής και χονδρικής πωλησης ολοκληρωμένων μηχανογραφικών συστημάτων, περιφερειακών και άλλων αντικειμένων του κλάδου των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.
Οι δραστηριότητες της SYNCOM καλύπτουν όλους τους τομείς της αγοράς σύγχρονης τεχνολογίας στην περιφέρεια Δωδ/νήσου. Η δραστηριότητα διανομής επεκτάθηκε σημαντικά στην τοπική αγορά από το 2001.Αρχή της SYNCOM είναι τα προϊόντα που προωθεί στην ελληνική αγορά να συνδυάζουν ποιότητα, προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του καταναλωτή και προπάντων προσιτή τιμή. Οι Η/Υ είναι σύμφωνοι με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας CE. Τα προϊόντα που διανέμει προέρχονται από κορυφαίους κατασκευαστές. Σήμερα η SYNCOM, απαριθμεί ένα αξιόλογο αριθμό συνεργασιών με προϊόντα γνωστών εταιριών όπως Hewlett Packard, DELL, Hitachi, Seagate, Western Digital, Philips, Acer, Sony, Toshiba, Benq, AVM, Devolo, Asus, Giagabyte, LG, Samsung κ.α.


Οι επενδύσεις σε τεχνογνωσία αλλά και η υψηλή επαγγελματική στάθμης ήταν και είναι ο κύριος αναπτυξιακός άξονας της SYNCOM.
Η αύξηση του δείκτη πωλήσεων είναι πάγιο ζητούμενο και επιτυγχάνεται με την συνεχή εκπαίδευση, την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, και προσωπική συμμετοχή του ιδιοκτήτη της. Οι πελάτες πληροφορούνται άμεσα για την διαθεσιμότητα και τον ακριβή χρόνο παράδοσης, ενώ έχει μειώσει δραστικά το χρόνο παράδοσης μέσα από το συνεχώς αυξανόμενο stock (διαθέσιμα προϊόντα).


Αφοσιωμένη σε μία πολιτική πλήρους υποστήριξης του πελάτη η SYNCOM επενδύει τώρα και στο e-commerce, ενώ θεωρεί την Τεχνική Υποστήριξη ως ιδιαίτερα νευραλγικό τομέα και αναπόσπαστο τμήμα των προϊόντων που διαθέτει. Εκτός από την αυτονόητη άμεση και φιλική εξυπηρέτηση σε κάθε επίπεδο, παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας, πλήρη τεχνική υποστήριξη για κάθε είδους βλάβη, on site service, τηλεφωνική υποστήριξη με πρόσβαση σε βάση δεδομένων, on line services και σύνδεση με το Internet. Η αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας είναι ένας συνεχής στόχος στην SYNCOM και πραγματοποιείται μέσω συνεχούς εκπαίδευσης, με προσφορές στη αιχμή της τεχνολογίας.

Στη syncom.gr εκτός από τα "Κλασσικά" , θα βρείτε ΝΕΑ, ΕΙΔΙΚΑ και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ προϊόντα που σίγουρα έχουν αυτό το κάτι για να ξεχωρίζουν και για να σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

H SYNCOM Information Systems

  • Eιναι 24 χρόνια ενεργή στο χώρο της πληροφορικής
  • Σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε α) Με κατάθεση στην τράπεζα γ) με αντικαταβολή ε) με παραλαβή απο το κατάστημά μας μας χωρίς επιπλέον κόστος μεταφορικών
  • Διασφαλίζει την ασφάλεια στις συναλλαγές σας με πιστωτική κάρτα χρησιμοποιώντας το Online Σύστημα πληρωμών των τραπεζών (Ο αριθμός και τα στοιχεία της κάρτας σας καταχωρούνται και προστεύονται από την Τράπεζα).
  • Στέλνει δωράκια. Κάντε έκπληξη στα αγαπημένα σας πρόσωπα και πρωτοτυπήστε. Απλώς πείτε μας την διεύθυνση, το όνομα και επιλέξτε "δώρο" και αφήστε τα υπόλοιπα σ' εμάς
  • Έχει χιλιάδες προϊόντα και online και offline. Γι' αυτό αν δεν βρίσκετε ένα προϊόν στείλτε μας ένα e-mail για σας πούμε τιμή και διαθεσιμότητα αν το διαθέτουμε.

Καλό σερφάρισμα και καλές, ασφαλείς και αξιόπιστες διαδικτυακές αγορές.