Προϊόντα
Αρχική  »    Εγγύηση  
Εγγύηση

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

 

Όλα μας τα είδη είναι Ελληνικής αντιπροσωπειών και έχουν εγγύηση από 1 - 3 χρόνια ανάλογα με τον κατασκευαστή

Κάθε προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας η οποία προσφέρεται από τον κατασκευαστή και καλύπτεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του και στα εγκεκριμένα από αυτόν κέντρα επισκευής.  Η διάρκεια της εγγύησης και οι όροι καθορίζονται από τον κάθε κατασκευαστή.

Εάν κατά τη διάρκεια της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα οφειλόμενο στον κατασκευαστή έχετε δικαίωμα να ζητήσετε την επιδιόρθωση του και απευθύνεστε στον εκάστοτε κατασκευαστή. Η Εγγύηση ισχύει με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς του προϊόντος.

Η Εγγύηση των Κατασκευαστών, καλύπτει μόνο κατασκευαστικά λάθη ή ελλείψεις στη συσκευή. Οποιαδήποτε βλάβη προέρχεται από πτώση, υγρασία, αμέλεια, κακή μεταχείριση, παρέμβαση στα εσωτερικά τμήματα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα ή μη ενδεδειγμένη χρήση, αυτομάτως θέτει το προϊόν “Εκτός Εγγύησης” και η επισκευή του χρεώνεται.

  • Σε περίπτωση που η επισκευή δεν καλύπτεται από την εγγύηση (κακή χρήση, ατύχημα, πτώση, κ.λπ.), ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και το κόστος ελέγχου της συσκευής από το service.
  • Ο φορτιστής , μπαταρια και ακουστικά-hands free καλύπτονται από 3 εως 6 μήνες εγγύησης και αποστέλλεται για έλεγχο ολόκληρη η συσκευασία (συσκευή και παρελκόμενα).