Προϊόντα
Αρχική  »    Αποστολή / Παραλαβή  
Αποστολή / Παραλαβή

Υπάρχουν 3 τρόποι παραλαβής / αποστολής:

  1. Mε Courier (1-3 εργάσιμες. Γιά δυσπρόσιτες περιοχές εώς 5 ημέρες)
  2. Mε πρακτορείο μεταφορών (2-6 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη και πληρώνεται κατά την παραλαβή στο τοπικό πρακτορείο.

 

Τα έξοδα αποστολής με ACS Courier θα είναι 3,80 € μέχρι 2 κιλά και αυξάνονται ανάλογα βάρους 1,30 € ανά κιλό. Γιά δυσπρόσιτες περιοχές είναι δυνατή η αποστολή με ΕΛΤΑ Courier κατόπιν συνεννόησης.
Το ακριβές κόστος αποστολής εμφανίζεται κατά την διεκπεραίωση τις παραγγελία σας και εξαρτάται από το βάρος ή και τον όγκο της αποστολής.

Γιά βαριά και αντικείμενα με μεγάλο όγκο συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 6,00 € για κάθε δέμα, αλλά  υπάρχει και κάποια επιβάρυνση για βαριά και ογκώδη αντικείμενα, ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή πληρωμή με την κάρτα σας. Η αποστολή με μεταφορική είναι δυνατή μόνο σε πρωτεύουσες νομών και αστικά κέντρα. Για απομακρυσμένες περιοχές παρακαλούμε επικοινωνία.

Φυσικά μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας και από το κατάστημά μας, με μία μικρή επιβάρυνση περίπου 5,00 - 6,00 € μόνο για τα μεγάλα αντικείμενα (π.χ. εκτυπωτές, οθόνες, ηχεία, κουτιά Η/Υ κ.λ.π.). Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε τηλεφωνικά, ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή.