1. Όροι Χρήσης
  2. Τρόποι αποστολής
  3. Τρόποι πληρωμής
  4. Επιστροφές
  5. Τραπεζικοί Λογαριασμοί
  6. Προστασία ιδιωτικού απορρήτου
       Τώρα και
    REFURBISHED
    PC - LAPTOPS

Τι είναι τα Refurbished PC και Laptop;   
Ερώτηση: Τι είναι τα Refurbished PC και Laptop;
Απάντηση:

Τι είναι τα Refurbished (Ανακατασκευασμένα) PC, Laptop

 

Η έννοια Refurbished αναφέρεται σε ανακαινισμένους υπολογιστές, Laptop οι οποίοι είναι ουσιαστικά επώνυμοι υπολογιστές όπως π.χ Dell, HP, Fujitsu και άλλων μεγάλων εταιρειών που έχουν κατασκευαστεί κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι ανθεκτικοί στη βαριά εργασία, έχοντας υποστεί μία ελαφριά μεταχείριση και έχουν επιστρέψει στο σημείο αγοράς τους. Αυτοί οι υπολογιστές είτε προέρχονται από εταιρείες οι οποίες αναβαθμίζουν ή ανακαινίζουν τον εξοπλισμό τους είτε είναι εκθεσιακά κομμάτια και επιστρέφονται.

Στο σημείο επιστροφής τους οι υπολογιστές ελέγχονται και μεταπωλούνται είτε σε χονδρική είτε σε λιανική πώληση. Τα Refurbished PC είναι σχεδόν σπάνιο να δέχονται ολική ανακατασκευή λόγου της καλής τους κατάστασης. Είναι πλήρως ελεγμένα και είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας. Ορισμένες μη βαμμένες συσκευές έχουν σημάδια χρήσεις (γρατσουνιές σε μεταλλικά σημεία, εμφανισιακές ατέλειες), αλλά σε καμία περίπτωση προβλήματα λειτουργίας. Εσωτερικά είναι πλήρως καθαρισμένα σαν καινούργια. Σε όλα τα PC, Laptop και Monitor δίνεται εγγύηση από 1 – 2 χρόνια.

Αν θέλετε μπορούν να συνοδευτούν με αυθεντικό λειτουργικό της Microsoft Windows 10 Home ή Pro με μικρή επιβάρυνση.

     
Προϊόντα Ποσότητα

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι

Συνολικό Ποσό  0,00 € 

Διαχείριση Καλαθιού
Σύνθετη Αναζήτηση
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
SANTA6
ΑΜΕΣΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΑΝΩ ΤΩΝ 500 €
ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ
ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ2241066490

© Copyright 2005-2022. SYNCOM Information Systems. All logos and TM property of their respective owner.Pegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology