1. Όροι Χρήσης
  2. Τρόποι αποστολής
  3. Τρόποι πληρωμής
  4. Επιστροφές
  5. Τραπεζικοί Λογαριασμοί
  6. Προστασία ιδιωτικού απορρήτου
       Τώρα και
    REFURBISHED
    PC - LAPTOPS

Πως μπορώ να πάρω την παραγγελία μου;   
Ερώτηση: Πως μπορώ να πάρω την παραγγελία μου;
Απάντηση:

Υπάρχουν 3 τρόποι παραλαβής / αποστολής:

  1. Mε Courier (1-3 εργάσιμες. Γιά δυσπρόσιτες περιοχές εώς 5 ημέρες)
  2. Mε πρακτορείο μεταφορών (2-6 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη και πληρώνεται κατά την παραλαβή στο τοπικό πρακτορείο.

 

Τα έξοδα αποστολής με ACS Courier θα είναι 4,10 € μέχρι 2 κιλά και αυξάνονται ανάλογα βάρους 1,40 € ανά κιλό. Γιά δυσπρόσιτες περιοχές είναι δυνατή η αποστολή με ΕΛΤΑ Courier κατόπιν συνεννόησης.
Το ακριβές κόστος αποστολής εμφανίζεται κατά την διεκπεραίωση τις παραγγελία σας και εξαρτάται από το βάρος ή και τον όγκο της αποστολής.

Γιά βαριά και αντικείμενα με μεγάλο όγκο συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση ξεκινάει από 7,50 € για κάθε δέμα και υπολογίζεται κατά την παραγγελία, ανάλογα με τον όγκο / βάρος του δέματος, ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Η αποστολή με μεταφορική είναι δυνατή μόνο σε πρωτεύουσες νομών και αστικά κέντρα. Για απομακρυσμένες περιοχές παρακαλούμε επικοινωνιά.

Φυσικά μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας, με μία μικρή επιβάρυνση περίπου μόνο για τα μεγάλα αντικείμενα (π.χ. εκτυπωτές, οθόνες, ηχεία, κουτιά Η/Υ κ.λ.π.). Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε τηλεφωνικά, ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή.

 

     
Προϊόντα Ποσότητα

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι

Συνολικό Ποσό  0,00 € 

Διαχείριση Καλαθιού
Σύνθετη Αναζήτηση
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
SANTA6
ΑΜΕΣΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΑΝΩ ΤΩΝ 500 €
ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ
ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ2241066490

© Copyright 2005-2022. SYNCOM Information Systems. All logos and TM property of their respective owner.Pegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology