Πως μπορώ να πάρω την παραγγελία μου;   
Ερώτηση: Πως μπορώ να πάρω την παραγγελία μου;
Απάντηση:

Υπάρχουν 3 τρόποι παραλαβής / αποστολής:

  1. Mε Courier (1-2 εργάσιμες)
  2. Mε πρακτορείο μεταφορών (2-6 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη και πληρώνεται κατά την παραλαβή στο τοπικό πρακτορείο.
  3. Με ΕΛΤΑ (δέμα) 4-15 ημέρες

Τα έξοδα αποστολής με ACS Courier θα είναι 3,00 € μέχρι 2 κιλά και αυξάνονται ανάλογα βάρους περ. 1,30 € ανά κιλό. Με ΕΛΤΑ ξεκινούν από 3,50 € (μόνο για δυσπρόσιτες περιοχές). Για παραπάνω κιλά η χρέωση προσαρμόζεται ανάλογα. Γιά δυσπρ'οσιτες περιοχές είναι δυνατή ν αποστολή με Γενική Ταχυδρομική Courier κατόπιν συνεννόησης.
Το ακριβές κόστος αποστολής το βλεπετε κατά την διεκπεραίωση τις παραγγελία σας και εξαρτάται από το βάρος αποστολής.

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 6,00 € για κάθε δέμα, ανεξάρτητα από το βάρος, ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η αποστολή με μεταφορική είναι δυνατή μόνο σε πρωτεύουσες νομών και αστικά κέντρα.

Φυσικά μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας, με μία μικρή επιβάρυνση περίπου 5,00 € μόνο για τα μεγάλα αντικείμενα (π.χ. εκτυπωτές, οθόνες, ηχεία, κουτιά Η/Υ κ.λ.π.). Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε τηλεφωνικά, ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή.

Για παραγγελίες άνω των 1.000,00 € η αποστολή είναι δωρεάν

Επίσης για παραγγελίες άνω των 350,00 ευρώ και πληρωμή με κατάθεση η αποστολή είναι δωρεάν

     
Προϊόντα Ποσότητα

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι

Συνολικό Ποσό  0,00 € 

Διαχείριση Καλαθιού
Σύνθετη Αναζήτηση
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
© Copyright 2005-2017. SYNCOM Information Systems. All logos and TM property of their respective owner.Pegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology